Färganalys test: Vad är min säsong? [Sommar Vinter Höst Vår]

Vet du fortfarande inte vad din färganalyssäsong är och du skulle vilja veta vilken av de fyra årstiderna höst, vår, sommar eller vinter som är din? Med detta enkla stegtest kommer du att ta reda på din säsong och din färganalysstation.

farganalys test

När du spenderar så många dagar på att försöka ta reda på vilken säsong av färganalys du är, börjar du bli förtvivlad eftersom du hoppas att den dagen aldrig kommer när du får reda på resultatet: att om jag är brun kan det vara vinter, men jag är brunare, det kan vara höst, men nej, jag ser ut som ingen, kanske är det sommar och eftersom jag har orange reflexer, kanske jag är vår.

Kombinationerna av din färganalys kan vara oändliga. Men då kommer de att säga till dig att om det inte finns något resultat är det för att du är neutral och det finns ingen färganalys för dig. Men jag har en nyhet, och det är att om du inte har din färganalys är det bara för att du blandar ihop din hudton eller dina ögon och deras egenskaper. Men för alla människor finns det en färgsäsong och detta Färganalystest hjälper dig att veta resultatet och på så sätt kommer du att veta vilken färgpalett som passar dig bäst för att avgöra vilka kläder du måste köpa

Ditt säsongsbetonade färganalysresultat kan vara vilken som helst av de fyra huvudsäsongerna: sommar, höst, vinter och vår och även tillhöra någon av de 12 undersäsongerna som huvudsäsongerna härrör från.

Det finns sex varma årstider: mjuk höst, varm höst, djup höst, ljus först, varm vår och klar vår och sex kalla årstider: kall vinter, djup vinter och ljus vinter, mjuk sommar, kall sommar klar sommar.

Jag rekommenderar att du helt enkelt svarar på frågorna som du kommer att se nedan och du kommer äntligen att få en undersäsong av Färganalys så att du har ditt resultat redo att tillämpa det i dina nästa köp:

Gratis färganalystest

1. Är din hud gyllene och guldtillbehör ser bra ut på dig?


2. Har ditt hår gyllene, kopparaktiga eller orange färger som syns i svagt ljus?


3. Har dina ögon gyllene eller orange toner?


4. Är din hud brun (oavsett om du är mycket eller lite)?


5. Kan du säga att ditt hår är ljust?


6. Om de tittar på dig på en halv meters avstånd, ser dina ögon fortfarande klara ut?


7. Har din hud utan smink fräknar, mullvadar, mörka ringar, fläckar eller finnar?


8. Har ditt hår highlights eller highlights gjorda med färg?


9. Är dina ögon enfärgade?


vet min färgsäsong
Resultat av ditt kolorimetritest: