Hoe de maand op JustFab over te slaan en niet te betalen [2023]

Als je wilt dat JustFab je niet in rekening brengt, moet je je maand overslaan en hiervoor leg ik in dit artikel uit hoe je dit zonder problemen kunt doen.

Auteur van het artikel: Olalla Trendy redacteur en beheerder van digitale inhoud.
hoe om maand justfab over te slaan

JustFab binnen zijn VIP-abonnementsprogramma voor zijn kopers die met korting aankopen willen doen op zijn website, biedt gebruikers een optie om de maand over te slaan in JustFab waarmee ze hun abonnement kunnen beheren uw keuze.

Daarom, zelfs als u niet de maand wilt overslaan in JustFab, is het belangrijk dat u weet hoe u dit kunt doen, zodat de taak op elk gewenst moment is niet moeilijk voor jou.

Wat is de maand overslaan in JustFab?

De maand overslaan op JustFab wordt het feit genoemd dat u de betaling van uw JustFab-maandabonnement opzegt, maar zonder uw abonnement op het JustFab VIP-programma op te zeggen, wat betekent dat als u een maand opzegt, u dat niet doet betaal de vergoeding voor die maand, maar als je je blijft geabonneerd op het programma en in de volgende maanden als je de maand niet opnieuw overslaat, worden automatisch de JustFan-kosten in rekening gebracht.

Hoe de maand overslaan in JustFab?

Alle JustFab-klanten zijn het over één ding eens, en dat is dat de knop de maand overslaan op JustFab net zo verborgen is als wetende dat wanneer u uw eerste aankoop op JustFab doet, u zich aanmeldt voor een automatische maandelijkse betaling.

De manier om de maand over te slaan in JustFab is door tussen de 1e en de 5e van elke maand naar je profiel te gaan en op maand overslaan te klikken in de opties van je JustFab VIP-abonnement als je toegang hebt vanaf je mobiel , of op de startpagina van JustFab als u deze opent vanaf uw computer.

Je moet weten dat je de maand kunt overslaan en de maandelijkse vergoeding niet zo vaak kunt betalen als je wilt, dus je bent "niet verplicht" om elke maand te betalen, en ik zet dit tussen aanhalingstekens, want als je het niet beseft als je het overslaat, ben je bijna verplicht.

Je kunt je maand niet overslaan door ze een e-mail te sturen en te bellen, dus je moet het zelf doen.

Is de maand overslaan op JustFab hetzelfde als het abonnement opzeggen?

Als u uw JustFab-maand overslaat, betaalt u die maand alleen geen kosten, maar als u die maand koopt, betaalt u automatisch de kosten opnieuw omdat u een VIP bent. De maand overslaan is alleen handig als je in die periode niets gaat kopen.

Het staat niet gelijk aan het annuleren van je account omdat je nog steeds geabonneerd bent op JustFab VIP en om je account echt te annuleren, wat je moet doen, is wat ik uitleg in het artikel over afmelden bij JujstFab.

Hoe te onthouden om de maand over te slaan in JustFab?

Zoals het ons allemaal overkomt, is het erg ingewikkeld om elke maand te onthouden om de maand op JustFab over te slaan. Normaal gedenken we op een andere datum dan de datum waarop we zijn en zeggen we: "natuurlijk onthoud ik dat!". Eindelijk komt de 1e van de maand en we denken dat we het later zullen doen om uiteindelijk onszelf te vergeten en dat vergeten geld kost.

Zoals ik eerder in een ander artikel schreef, is het slim om te doen als het je doel is om elke maand over te slaan en slechts één maand in de winkel te kopen, je beter gewoon je JustFab-abonnement kunt opzeggen zoals ik hier in dit artikel uitleg en kopen op andere soortgelijke websites als deze zijn goedkope prijzen.

Als je echter maar een paar maanden wilt overslaan, maar het niet wilt vergeten en kunt kiezen voor welke maanden je je wilt afmelden en welke niet, aangezien JustFab je geen melding zal geven, zelfs als je de APP hebt , het beste kun je een waarschuwing in de agenda van je mobiel of een melding in je Telegram in een besloten groep met jezelf gebruiken waar je berichten kunt inplannen, dit is wat ik gebruik en de meldingen worden sneller beheerd.

Dus, door op die datum van de 1e tot de 5e van elke maand meerdere advertenties te plaatsen, in een uur waarvan je weet dat je vrij bent om de maand JustFab over te slaan, kun je eindelijk onthouden om deze stap te zetten en niet te eindigen je haar uittrekken.

Zoals je kunt zien, kan het gemakkelijk zijn om een ​​maand over te slaan als je je erop toelegt. Maar geef de hoop niet op om je JustFab-account onder de knie te krijgen.